پروتئین تراپی

آیا روش‌هایی مانند پروتئین تراپی باعث کنترل ریزش مو می‌شوند؟

امروزه اگر دنبال کننده‌ی ترندهای دنیای مد و زیبایی باشید، حتما نام پروتئین تراپی مو به گوشتان خورده است. پروتئین تراپی یکی از روش‌های درمانی محبوب است که این روزها مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. در این مطلب از دیجی‌کالا مگ، قصد داریم همه چیز درباره‌ی این پروسه‌ی درمانی-زیبایی را به شما بگوییم و شما را با روند، فواید و عوارض آن آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

کراتین چیست؟

موی انسان از یک پروتئین فیبری ساختاری به نام کراتین ساخته شده است. کراتین یک پروتئین ضروری است که بافت، رشد و شکل موها را تعیین می‌کند. هنگامی که مقدار کراتین موها کم شود یا دچار آسیب شود، موهای شما خشک و کدر می‌شوند و ممکن است حتی مشکلاتی از جمله ریزش مو‌، شکستگی مو، کم‌پشت شدن مو و… برایتان رخ دهد. کمبود پروتئین در رژیم غذایی و استفاده‌ی بیش از حد از روش‌های شیمیایی (مثل دکلره کردن مو) می‌تواند منجر به از دست رفتن پروتئین و کراتین در مو شود.

مصرف روزانه‌ی پروتئین می‌تواند استحکام و قدرت بیشتری به موها بدهد و همچنین سلامت موهایتان را تضمین کنید. پروتئین تراپی مو یکی از محبوب‌ترین روش‌ها برای درمان موهایی است که دچار ریزش پروتئین شده‌اند.

پروتئین تراپی مو چیست؟

درمان‌های پروتئین تراپی ۲ حالت دارند؛ یا به طور خانگی می‌توانید آن‌ها را انجام دهید، یا به طور حرفه‌ای توسط یک فرد حرفه‌ای در سالن‌های زیبایی. در این نوع از درمان، پروتئین هیدرولیز شده به ساقه‌ی مو اضافه می‌شود و شکاف‌های موجود در کوتیکول‌های مو را پر می‌کند؛ این روند باعث سلامت کلی مو شده و قابلیت ارتجاعی آن را بهبود می‌بخشد. همچنین پروتئین تراپی به مستحکم شدن بافت مو نیز کمک می‌کند.

پروسه‌ی پروتئین تراپی، با تقویت و تغذیه‌ی تارهای مو، تارهای آسیب دیده را ترمیم کرده و به درمان مشکل شکستگی، خشکی و آسیب دیدگی مو کمک می‌کند. این درمان‌ها یک لایه‌ی محافظتی روی مو تشکیل می‌دهد که باعث ترمیم موهای آسیب دیده می‌شود و از ریزش پروتئین از کوتیکول مو جلوگیری می‌کند.

فواید و عوارض پروتئین تراپی مو

فواید

از ابتدای این مطلب درباره‌ی فواید انجام پروتئین تراپی مو صحبت کردیم، اما این بار به طور خلاصه یک بار دیگر مزایای این پروسه‌ی درمانی را با شما بررسی می‌کنیم:

  • مدیریت ریزش مو
  • تغذیه،‌ تقویت و احیای موی آسیب دیده (به خصوص موهای رنگ شده)
  • محافظت از موها
  • کمک به درمان شکستگی مو و از بین رفتن موخوره‌ها
  • کمک به حفظ حالت ارتجاعی در موها
  • کمک به داشتن موهایی براق و زیباتر (و البته تا حدودی صاف‌تر)

عوارض

پروتئین تراپی مو به طور کلی عوارض زیادی ندارد، اما همان‌طور که گفته شد، زیاده‌روی در هر چیزی می‌تواند آسیب‌زا باشد. زیاده‌روی در انجام این پروسه‌ی درمانی می‌تواند برخی عوارض رایج را با خود به همراه داشته باشد که عبارت‌اند از:

  • خشکی مو
  • شکستگی مو
  • موخوره
  • واکنش‌های آلرژیک
  • حالت تهوع
  • سردرد
  • ضعیف شدن ریشه مو

نکته خیلی مهم

البته اگر برای انجام پروتئین تراپی به سالن‌های آرایشگاه مراجعه می‌کنید، حتما به طور کامل در مورد شخص انجام دهنده تحقیق کنید. اگر فردی که پیش آن می‌روید در کار خود حرفه‌ای نباشد ممکن است از مواد نامناسب استفاده کند یا با اتوکشی اشتباه، باعث سوزاندن و آسیب زدن به موهای شما شود.

در آخر

اگر موهایتان نازک و کم‌پشت است، خشک و بی‌جان است یا بر اثر رنگ کردن زیاد و موارد دیگر آسیب دیده است، اصلا نگران نباشید. پروتئین تراپی یک روش درمانی عالی برای شما خواهد بود. شما می‌توانید این پروسه را در خانه با ماسک‌های موی مغذی انجام دهید یا به سالن آرایشی برای کار حرفه‌ای‌تر بروید. البته مهم است که در انجام این کار زیاده‌روی نکنید.

پروتئین تراپی مو با پر کردن شکاف‌های موجود در کوتیکول‌های مو، به تقویت و تغذیه‌ی بافت و تار مو می‌پردازد و به سلامت کلی آن‌ها کمک می‌کند. اگر برای انجام کار به سالن آرایشی مراجعه می‌کنید، حتما فردی حرفه‌ای و با تجربه را انتخاب کنید تا نگرانی از بابت چیزی نداشته باشید.

منابع: BebodywiseAllthingshairStylecraz

e

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *